FIZIODERMA-DERMATOLOGIJA, LASERSKA EPILACIJA Zagreb

Poliklinika Fizioderma je poliklinika koja se specijalizirala za slijedeća područija medicine:

  • Dermaltologija
  • Venerologija
  • Fizikalna medicina
  • Estetski zahvati uklanjanja vena i kapilara
  • Laserska eepilacija

 

Poliklinika Fizioderma okuplja tim iskusnih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom i referencama u primjeni kako klasičnih tako i naprednih metoda liječenja u kombinaciji s vrhunskom opremom i tehnologijom. Otvaranjem nove poliklinke u zagrebačkom naselju Špansko, poliklinika fizioderma ima kapacitet prihvatiti pacijente, informirati ih te im pružiti sveobuhvatnu uslugu. Cilj je omogućiti pacijentima najveću moguću kvalitetu usluge, zato se doktori i medicinsko osoblje poliklinike trudi da od prvog kontakta pa sve do završetka ciljane terapije ili liječenja, pacijent zna da je zbrinut.

Pomlađivanje kože, uklanjanje dlačica, skidanje hiperpigmentacije, uklanjanje kapilara samo su neke od primjena modernog lasera u poliklinici Fizioderma.Laserski tretmani postali su nezamjenjivo oružje među Anti Ageing tretmanima i  tretmanima namijenjenim rješavanju problema na koži, od hiperpigmentacije do bora ili vaskularnih lezija. Laserom se u današnje vrijeme mogu skoro u potpunosti ukloniti dlačice na tijelu, vene i kapilare, može se pomladiti koža, ukloniti crvenilo ili akne.

Ante Perica, dr. med., spec. dermatologije i venerologije

Diplomirao medicinu na zagrebačkom Medicinskom fakultetu, specijalizirao dermatologiju i venerologiju. Veliki dio svog radnog kao specijalist dermatologije i venerologije preko 13 godina iskustva usavršio je radeći u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Naftalan u Ivanić-Gradu. Specijalizirao se za liječenje upalnih i alergijskih bolesti kože, osobito za psorijazu, kontaktni dermatitis, alergijski dermatitis, atopijski dermatitis. Specijalizirao se i za liječenje bolesti vena, upalnih bolesti potkoljenica, preglede madeža, operacije madeža i drugih tumorskih bolesti kože. Sudionik je mnogih stručnih predavanja u zemlji i inozemstvu. U posljednjih nekoliko godina usavršio se i u estetskoj dermatologiji, naročito u radu s vrhunskim Cutera laserom.

 

Adresa

Our Address:

Ul. Gustava Krkleca 38, 10000, Zagreb

GPS:

45.79841125095055, 15.897337911773468

Telefon: