MS BRAČ TURIST, Hotel Vitar, turistička agencija, Bol na Braču

Odlučili ste provesti svoje ljetovanje na jednom od najljepših hrvatskih otoka, otoku Braču? Odlično! Predivni Bol, Zlatni rat, mediteranski specijaliteti, Brački kamen.. Svi već znaju osnove, ali kako bi lijepo bilo kada bi Vas netko lokalni malo prošetao i pokazao Vam ono najbolje i preporučio koji smještaj najviše odgovara vašim potrebama. Tvrtka MS BRAČ TURIST je prva točka polaska za Vas. Bilo da dolazite u paru ili s velikom obitelji. Tražite pet friendly apartman? Ili luksuzan hotelski smještaj, sve Vam to mogu ponuditi.

Tvrtka MS Brač turist posluje već dugi niz godina kao turistička agencija, te posreduje u iznajmljivanju smještaja. Specifičnost ovog poduzeća je što u njemu rade sve lokalni stanovnici, a tko će Vam bolje preporučiti adekvatan smještaj ili pokazati skrivene dragulje otoka, nego oni koji su rođeni i odrasli.

HOTEL VITAR – Adults only hotel / hotel za odrasle

Hotel Vitar je mali luksuzni hotel, koji broji 27 soba. Hotel je namjenjen isključivo za odmor odraslih osoba, te se ne predviđene situacije ne mogu dogoditi. Svaki gost ima osigurano i parking mjesto. A hotel nudi gostima korištenje i teretane i saune. U hotelu Vitar, se smještaj uzima na bazi noćenja s doručkom, a vašoj potpunoj luksuznoj relaksaciji pridonijet će i roof top grijani bazen.

MS BRAČ TURIST, Hotel Vitar i turistička agencija, Bol na otoku Braču

TURISTIČKA AGENCIJA

MS Brač Turist turistička agencija može vam dogovoriti i organizirati razne vođene ture po otoku Braču. Također agencija posreduje u najmu smještaja, soba, apartmana i hotelskog smještaja.

MS BRAČ TURIST, Hotel Vitar i turistička agencija, Bol na otoku Braču