Agencija za nekretnine Stella&Mar, Zadar, Vir, Zadarska županija

Stella&Mar je tvrtka koja se već dugi niz godina bavi prodajom nekretnina na području Zadra i Zadarske županije. Tvrtka se nalazi u Viru.

Ako Vam je potrebna pomoć odnosno posrednik u prodaji ili kupovini nekretnine, netko tko će Vam skrenuti pažnju na sve one stvari na koje treba obratiti pažnju kada se kupuje ili prodaje nekretnina- Stella & Mar nekretnine su tu za Vas! 

Bilo da tražite luksuznu nekretninu s pogledom na more, građevinsko zemljište, stan ili apartman, za sve vrste nekretnina na području Zadra i okolice, i otoka Zadarske županije, agencija za nekretnine Stella&Mar je pravi izbor!

Luksuzni apartmani s pogledom na more

Agencija za nekretnine Stella&Mar, Zadar, Vir, Zadarska županija

Tim iskusnih agenata je tu u svako doba dana da Vam pomogne u posredovanju pri prodaji, kupnji i iznajmljivanju nekretnina.

  • Prodaja kuća na području Zadra i okolice 
  • Nekretnine na otocima Zadarske županije
  • Prodaja luksuznih nekretnina na području Zadarske županije
  • Prodaja apartmana na moru u području Zadra i Zadarske županije
  • Prodaja zemljišta (građevinska zemljišta, poljoprivredna zemljišta, turistička zemljišta i dr.) na području Zadra i Zadarske županije i otoka
  • Prodaja kuća za odmor u Zadarskoj županiji

Misija Agencija za nekretnine Stella&Mar, Zadar, Vir, Zadarska županija – je usmjeren prema zadovoljstvu svakog klijenta i ispunjavanju svih obaveza prema klijentima na obostrano zadovoljstvo. Period kupovine i prodaje nekretnina je uvijek stresan za obije strane, te Vam agencija za nekretnine Stell&Mar pokušava taj stres smanjiti na minimum.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

8-16h

Utorak

8-16h

Srijeda

8-16h

Četvrtak

8-16h

Petak

8-16h

Subota

-

Nedjelja

-

I prema dogovoru.

Adresa

Our Address:

Šimina Ul. 19, 23234, Vir

GPS:

44.298577773479, 15.106467865646