Otok Pag poznat je širom svijeta po svom noćnom životu, ali mjesto Stara Novalja ističe i onu drugu stranu otoka.
Stara Novalja se nalazi na sjeverozapadnoj obali otoka Paga. Ovo mjesto sadrži mnoge povijesne spomenike i arheološka nalazišta. A vrlo je važno istaknuti da je dovoljno skrovito, te je zaštićeno od hladnih sjevernih vjetrova. Vrlo je interesantna roniocima jer se u blizini Stare Novalje otkriveno jedno od najljepših arheoloških nalazišta. TURITIČKA ZAJEDNICA MJESTA STARA NOVALJA-Otok Pag brine o svim dogačanjima  i sadržajima u Staroj Novalji.
Stara Novalja je mjesto prepuno prekrasnih plaža, uređenih biciklističkih staza, igrališta za odbojku na pijesku i ronilačkih centara, a ovdje postoji čak i škola jahanja. Svakako ne smijete propustiti prekrasnu plažu Trinćel  koja posjeduje Europsku plavu zastavu koja garantira kristalno čisto more i sigurnost!
Restorani sa dugogodišnjom tradicijom uz morske specijalitete nude i poznati paški sir, kao i janjetinu. Smještaj je dostupan u obiteljskim apartmanima i sobama većinom u blizini mora.
TURITIČKA ZAJEDNICA MJESTA STARA NOVALJA-Otok Pag pospješuje i radi promidžbu mjesta Stara Novalje, kao i otoka Paga općenito.
Sve informacije koje su potrebne turistima, tako i iznajmljivačima, mogu se naći na web stranici,te se možete obratiti na istaknute kontakt telefone ili se prošetati do Adrese Kaštel 18a.
Ukoliko tražite smještaj u Staroj Novalji na otoku Pagu, potreban Vam je savjet ili informacija, te Vas interesira ljetnji program, javite se djelatnicima turističke zajednice i sa zadovoljstvom će Vam pomoći.

Adresa

Our Address:

Kaštel 18 a, Stara Novalja

GPS:

44.5965994, 14.8766666