TRUPELJAK-STOMATOLOŠKA POLIKLINIKA-Zagreb, Dubrava vrhunska je moderna ustanova namijenjena stvaranju i održavanju Vašeg prekrasnog i zdravog osmjeha.

Našu uslugu vršimo na visokom nivou kvalitete u najkraćem mogućem roku. U sklopu poliklinike je i zubotehnički  laboratorij tako da Vam nudimo kompletnu stomatološku uslugu s posebnim naglaskom na estetsku  stomatologiju, implantologiju i protetiku.

U radu koristimo najmodernije tehnike i najkvalitetnije materijale, kako bi našim pacijentima isporučili najbolju kvalitetu.

Iz ponude izdvajamo: Bol u zubu, vađenje zuba, ugradnja implantata, izbjeljivanje zubi, stomatološka protetika, keramičke krunice, keramički most, keramičke ljuskice, liječenje zuba, oralna kirurgija, proteza na prečku, totalna proteza, rad sa djecom, sedacija, čišćenje dubokog kamenca, pjeskarenje i poliranje zubi, proteza na drukere, ortopan, zbni laboratorij, popravci oštećenih i puknutih proteza.

Temeljne djelatnost kojima se bavimo u službi Vaših zubi su:

Našim klijentima nudimo i ALL-ON-4 metodu. Metoda ALL ON 4 u prijevodu bi značila sve na četiri implantata. Riječ je o metodi izrade zubnog nadomjestka za bezubu gornju ili donju čeljust, koji je pričvršćen vijčanom vezom na 4 implantata. Točnije, ALL ON 4 predstavlja most koji je fiksno učvršćen vijcima na četiri posebno postavljena implantata. Metoda je nastala kao odgovor struke na nemogućnost direktne ugradnje implantata u stražnje dijelove čeljusti.

Stomatoloska ordinacija, stomatološka poliklinika, Zagreb, Dubrava, popravljanje zuba, ugradnja implantata, kirurški zahvati, keramičke krunice i mostovi, cirkon keramika, kreamičke krunice, ibjeljivanje zuba, ljiječenje zuba, vadjenje zuba, apikotomija, alveotomija, kompozitni ispuni- plombe, popravak zuba, za djecu i za odrasle, zubar, zubarske usluge, odličan zubar zagreb.

Ukoliko imate potrebu za navedenim uslugama obratite se s povjerenjem TRUPELJAK-STOMATOLOŠKA POLIKLINIKA-Zagreb, Dubrava.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

12:00-20:00

Utorak

08:00-16:00

Srijeda

12:00-20:00

Četvrtak

12:00-20:00

Petak

08:00-16:00

Subota

-

Nedjelja

-

Adresa

Our Address:

Avenija Dubrava 124-1. kat, Zagreb

GPS:

45.8283549434, 16.0517967966