Srebrna tours d.o.o. smještaj u Komiži, otok Vis, Izlet Modra špilja

Kako do Visa?

Ako ne dolazite brodom do Visa se dolazi trajektom ili katamaranom iz Splita. Do Visa je ove sezone moguće doći i direktno iz Italije i to iz Ancone trajektnim linijama “SEM marine” i iz (Pescare ili Giulianove) katamaranskim linijama “SNAV” (katamaran “Aldebaran”) .Lokalne trajekte linije – u predsezoni i glavnoj sezoni vozni red trajekata mijenja se nekoliko puta pa je preporuka da za sve podrobne informacije kontaktirate Agenciju “Jadrolinije”.

Ponuda

Srebrna tours d.o.o. smještaj u Komiži, otok Vis nudi raznovrsne tipove smještaja u Komiži na otoku Visu.

  • studio apartmani Komiža
  • obiteljski apartmani Komiža
  • najam soba s kupaonom u Komiži
  • najam kuća u Komiži
  • najam vila u Komiži

Tražite li jednostavan smješta ili luksuznu vilu, Srebrna tours nudi smještaj za potrebe svakog klijenta. Obratite se s povjerenjem, podijelite vaše preference i dobit ćete najbolje iz ponude.

Izleti

  • MODRA ŠPILJA, Biševo– nalazi se u uvali Balun na istočnoj strani otoka Visa, od davnine je poznata našim ribarima, a svijetu je otkrivena 1884. godine. U špilju se može ući samo malim čamcem na vesla. Špilja je dugačka 24 m, a široka 12 m, dubina mora u špilji je 16 m, a na 2 dijela dijeli je podvodni most na dubini od 6 metara. Naziv je dobila po odsjaju sunčevih zraka koje kroz podvodni otvor na južnoj strani špilje, osvjetljavaju špilju modrom bojom, a predmetima u vodi daju plavo – srebrnastu boju. Špilja sve posjetioce ostavlja bez daha i dokazuje da se ipak nitko ne može mjeriti s prirodnim ljepotama.
  • TALEŽ NA OTOKU VISU –Obnovljeni zaseok čempresa. Zaselak se nalazi na 200m nm. okružen čempresima i borovima – 50 metara ispod vrha uzvisine gdje se pruža prekrasan pogled na otoke južnog Jadrana – Sušac, Lastovo, Korčula i Hvar, a za bistrog vremena vidi se Palagruža i kopno Italije. S druge strane naselje gleda na naselje gleda na vinograde i Podšpilje, Žena glavu, Duboku i Borovik.

 

Srebrna tours d.o.o. smještaj u Komiži, otok Vis, Izlet Modra špilja. Talež na otoku Vis, Kvalitetan smještaj na Visu, Sobe u Komiži, Apartmani u komiži, Vile za odmor u Komiži

Adresa

Our Address:

Ribarska ul., 21485, Komiža

GPS:

43.04628575602761, 16.0892274153441