OTTO MOTO-Leo Nautika d.o.o. servis brodskih, servis vanbrodskih motora, Split

 

servis brodskih, servis vanbrodskih motora, Split

 

Vršimi, popravke, redovne servise i održavanja brodova i brodskih motora. Radionica opremljena je svim potrebnim dijagnostičkim sredstvima i alatima potrebnim za kvalitetno detektiranje kvara i izvođenje popravaka.

Pored održavanja i popravaka, tvrtka nudi i uslugu zimovanja vaših plovila i motora koja podrazumijeva sve, od pripreme plovila za zimovanje i konzervacije motora, pa do pripreme istih za sezonu.

OTTO MOTO-Leo Nautika d.o.o. servis brodskih i vanbrodskih motora, Split nudi  i dodatne usluge za plovila poput poliranja, bojanja, te ostalih pripremnih radnji za korištenje.

Svi djelatnici su stručno osposobljeni za radove na sljedećim brendovima MercuryMerCruiser, Yamaha, generatori KohlerTohatsu, desalinizatori IdromarSole DieselWeber MotorHonda Marine te Selva Marine što dokazuju i certifikati o završenim usavršavanjem.

Tvrtka ima i servisno vozilo te izlazi i na teren i na taj način nudi usluge popravka na licu mjesta od okolice Zadra pa do Dubrovnika.

OTTO MOTO-Leo Nautika d.o.o. servis brodskih, servis vanbrodskih motora, Split sve usluge vrši kvalitetno, profesionalno i brzo, što je i prepoznato od velikog broja zadovoljnih klijenata.

servis brodskih, servis vanbrodskih motora, Split

Adresa

Our Address:

Dračevac 22, Split

GPS:

43.5264122, 16.5031882