KUĆA ZA ODMOR “NIKO”-Zagorska Sela je ugodna destinacija za one koje voli mir i tišinu. Kuća za odmor je smještena na blagom brežuljku s pogledom na dolinu Sutle, udaljena samo nekoliko stotina metara od graničnog prijelaza Miljana u općini Zagorska Sela. Prilagođena je za korisnike svih dobi, za obitelji s djecom, za mlađe i starije generacije.

Kuća za odmor Niko klimatizirana je i sastoji se od potpuno opremljene kuhinje, dnevnog boravka s kaminom za ugodna druženja, 3 spavače sobe te kupaonicom. U sklopu objekta nalazi se i terasa s vanjskim roštiljem, pogodna za obiteljska ili prijateljska druženja, te uživanje u pripremi hrane. Djeca se za to vrijeme mogu igrati na djećjem igralištu koje je smješteno u dvorištu.

U sklopu objekta dostupni su vam smart TV, besplatan WI-FI, te parking za vašeg limenog ljubimca. S terase možete uživati u predivnom pogledu na okolni krajolik, a dan upotpuniti dugim šetnjam ili u vožnji bicikom zagorskim brežuljcima.

U krugu od nekoliko kilometara nalaze se mnogobrojni kulturno-turistički subjekti koje bi svakako trebalo obići, a u nekima od njih i uživati u gastronomiji  koju ovaj kraj nudi: Dvorac Miljana, Gospodarstvo Šumak, Muzej “Staro selo” Kumrovec, Dvor Veliki Tabor, Terme Olimia, Terme Tuhelj, Restoran Ratkay, Villa Zelenjak ventek i drugi.

Zagreb kao glavno središte Hrvatske je udaljen 42 km od kuće za odmor Niko, a do Tuheljskih Toplica ima 13 km. Zagrebačka zračna luka Franjo Tuđman smještena je 53 km od objekta.

Dobro nam došli u kuću za odmor Niko i odmorite dušu i tijelo, uz cvrkut ptica i prekrasan pejzaž koji okružuje našu kuću za odmor!

Radno vrijeme

Ponedjeljak

0-24

Utorak

0-24

Srijeda

0-24

Četvrtak

0-24

Petak

0-24

Subota

0-24

Nedjelja

0-24

Adresa

Our Address:

Poljana Sutlanska 65a, 49296 Zagorska sela

GPS:

46.1024011, 15.6266977