Hotel Ivan, fizikalna terapija i rehabilitacija, Bol, otok Brač

Hotel Ivan je hotel koji se nalazi u prekrasnom Bolu na otoku Braču u blizini Splita, te je povezan sa Splitom svakodnevnom katamaranskom linijom. Mjesto je puno povijesnih građevina, građeno u tradicionalnom dalmatinskom stilu ostavlja bez daha prekrasnom prirodom, morem, arhitekturom i hranom.

Hotel Ivan, fizikalna terapija i rehabilitacija, Bol, otok Brač

Hotel Ivan, fizikalna terapija i rehabilitacija, Bol, otok Brač

U tom pitoresknom mjestu nalazi se i hotel Ivan ništa manje impresivne gradnje. Hotel nudi smještaj za preko 100 osoba, a u mogućnosti je ugostiti i dodatnih 50 osoba na pomoćnim ležajevima. Uz noćenja može se doplatiti doručak i večera dodatno pri dolasku. A ono za što je hotel specijaliziran je za rehabilitaciju i fizikalnu terapiju.

Zdravstveni turizam razvija već godinama, te je jedan od vodećih hotela ovog tipa na obali.

Gosti mogu samostalno uplatiti rehabilitaciju, ali također surađuju s HZZO-om. Hotel sadrži cjelokupnu medicinsku opremu za rehabilitaciju i fizikalnu terapiju, te bazen. A mogu se obavljati tretmani strujom, magnetom, laserom, UZV, vježbe i masaže.

Unutarnji i vanjski bazen Hotela Ivan, uljepšat će Vam dan!

Također su gostima na raspolaganju liječnik, tim medicinskih sestara i fizioterapeuta s dugogodišnjim iskustvom.

VRSTE TERAPIJE:
  • Terapija strujom
  • Terapija magnetom
  • Ultrazvučna terapija
  • Terapija laserom
  • Vježbe
  • Masaže

Ako tražite izvrstan rehabilitacijski hotel u Splitsko dalmatinskoj županiji, uz more uz educiran i iskusan tim, hotel Ivan u Bolu na Braču je pravi izbor za Vas ili vaše bližnje.

 

Adresa

Our Address:

David cesta 11A, 21420, Bol

GPS:

43.262522869604, 16.660646181115