FIZIODERMA-DERMATOLOGIJA, LASERSKA EPILACIJA Zagreb, Vrapče

FIZIODERMA-DERMATOLOGIJA, LASERSKA EPILACIJA Zagreb, Vrapče

Najbolji laserski centar u Zagrebu

Poliklinika Fizioderma je poliklinika koja se specijalizirala za slijedeća područija medicine:

  • Dermaltologija
  • Venerologija
  • Fizikalna medicina
  • Estetski zahvati uklanjanja vena i kapilara
  • Laserska epilacija

 

Poliklinika Fizioderma: Iskusni stručnjaci, vrhunska tehnologija i usluga

Poliklinika Fizioderma, smještena u novootvorenoj lokaciji u zagrebačkom naselju Špansko, predstavlja sinonim za vrhunsku skrb o koži i estetskom poboljšanju. Njen tim okuplja iskusne stručnjake s dugogodišnjim iskustvom i referencama u primjeni klasičnih i naprednih metoda liječenja, podržanih najnovijom opremom i tehnologijom. Poliklinika se istakla kao vodeći dermatološki centar na zapadnom dijelu Zagreba, što znači da pokriva pacijente iz Vrapča, Gajnica, i Črnomerca.

Nudi sveobuhvatnu paletu usluga, s fokusom na pružanje najviše kvalitete pacijentima. Od prvog kontakta pa sve do završetka terapije ili liječenja, doktori i medicinsko osoblje brinu se da se svaki pacijent osjeća potpuno zbrinuto i informirano.

Jedna od specijalnosti Poliklinike Fizioderma je upotreba modernog lasera u tretmanima pomlađivanja kože, uklanjanju dlačica, hiperpigmentacije te kapilara. Laser postaje ključno oružje u Anti Ageing terapijama i u rješavanju raznih problema kože, od bora do vaskularnih lezija. Suvremena tehnologija omogućuje gotovo potpuno uklanjanje dlačica, vene i kapilara, te pruža mogućnosti pomlađivanja kože, uklanjanja crvenila ili akni.

FIZIODERMA-DERMATOLOGIJA, LASERSKA EPILACIJA Zagreb, Vrapče

Njihov stručnjak, dr. med. Ante Perica, specijalist dermatologije i venerologije s bogatim iskustvom i stručnim obrazovanjem, vodi njihov tim. Specijaliziran je za liječenje raznih dermatoloških i venskih bolesti te je sudionik mnogih stručnih predavanja u zemlji i inozemstvu. Posebno se istaknuo u estetskoj dermatologiji, gdje se usavršio u radu s vrhunskim Cutera laserom. No ono zbog čega pacijenti često dolaze su i psorijaza i kožne promjene nastale radi atopijskog dermatitisa. Doktor Perica individualnim pristupom i temeljitim postavljanjem dijagnoze pomaže ublažiti i izliječiti promjene na koži.

Poliklinika Fizioderma je vaša destinacija za vrhunsku njegu kože i stručno vođene tretmane. Posjetite ih i otkrijte razliku koju mogu napraviti za vašu kožu!

 

 

FIZIODERMA-DERMATOLOGIJA, LASERSKA EPILACIJA Zagreb, Vrapče

 

Radno vrijeme

Ponedjeljak

8-22h

Utorak

8-22h

Srijeda

8-22h

Četvrtak

8-22h

Petak

8-22h

Subota

8-17h

Nedjelja

-

Adresa

Our Address:

Ul. Gustava Krkleca 38, 10000, Zagreb

GPS:

45.798411250951, 15.897337911773

Telefon: