Avalon Yachting, jednodnevni izleti brodom, Šibenik -U pitanju je turistički rubarski brod s kuhinjim, gdje će Vam na svakom izletu biti poslužen ručak, a ugodni mornari i vodiči uljepšati svaku turu interesantnim informacijama. Ako ne želite svoj odmor provesti isključivo izležavajući se na plaži, tvrtka Avalon Yachting Šibenik, pomoći će Vam u odabiru najboljeg izleta za Vas i Vašu obitelj ili prijatelje. Djeca idu na izlete besplatno ili s popustom, ovisno o godinama. Ručak se servira na brodu (ručak je izvrstan i kuha se na brodu, a uključuje: 4 vrste rakije za dobrodošlicu, dalmatinski pršut i sir, slani marinirani inćuni, pašteta od bakalara, salata od hobotnice, skradinski rižot i salata krastavci/rajčice uz jedno piće po izboru).

NACIONALNI PARK KRKA

Jedan smjer autobus, drugi smjer brod. Vožnja brodom traje 2 sata, a vožnja autobusom traje 20 min. 

  • obilazak Skradinskog buka u pratnji stručnog vodiča
  • šetnja stazama i mostićima koji prate formiranje slapova
  • razgled etno zbirke
  • razgled tkalačke radionice uz stručnu prezentaciju
  • razgled mlinica, valjaonica i stupa koje stoljećima koriste snagu Skradinskog buka čije sedrene barijere i slapovi  svakog posjetitelja ostavljaju bez daha

Gosti imaju preko 3 sata u nacionalnom parku slobodnong vremena, dio s vodičem, a dio po svojoj volji.

NACIONALNI PARK KORNATI

Ujutru između 8:30 i 9:30h s polazi ovisno o lokaciji. Slijedi višesatna vožnja brodom uz predivne krajolike. Kad  se pristane, gosti imaju slobodno vrijeme za šetnju i kupanje. Na otoku također ima i restoran te pješačka staza koja vodi do samog vrha otoka s kojeg se pruža pogled na veliki dio samog parka. Nakon pauze, obično oko 13:00h ili 14:00 h ovisno o dogovoru s gostima i vremenskim prilikama isplovljava se na otvoreno more i nastavlja se plovidba uz razgledavanje najvišeg klifa na otoku Klobučaru (visina 80m) te razgled otoka Lavse i pogled na najveći otok Kornat te nastavak plovidbe murterskim morem prema Tribunju, Vodicama i Šibeniku. Dolazak u Šibenik je predviđen oko 18.00h.

JEDNOSATNA BRODSKA PANORAMA

SUNSET PANORAMA (3.5h)

I mnogi drugi izleti… Pogledajte raspoloživost i tipove izleta na web stranici!

Adresa

Our Address:

Obala hrvatske mornarice 1A, 22000, Šibenik

GPS:

43.733075753729274, 15.891956742200726