AROMA SANJA – KOZMETIČKI SALON U CENTRU ZAGREBA

AROMA SANJA – KOZMETIČKI SALON U CENTRU ZAGREBA, je salon za njegu i održavanje tijela koji se nalazi u centru Zagreba i posluje preko 9 godina. Profesionalno radi uređivanje obrva, uklanjanje dlačica odnosno depilaciju te pedikuru i manikuru te čišćenje lica.

Salon se nalazi u Vlaškoj ulici u samom srcu Zagreba.

KOZMETIČKI SALON AROMA SANJA U CENTRU ZAGREBA

USLUGE AROMA SANJA – KOZMETIČKKOG SALONA U CENTRU ZAGREBA:

  • PEDIKURA
  • MANIKURA
  • DEPILACIJA
  • UREĐIVANJE OBRVA
  • UGRADNJA TREPAVICA
  • ANTICELULIT MASAŽA
  • MADEROTERAPIJA

UKLANJANJE DLAČICA AROMA SANJA- DEPILACIJA i EPILACIJA

U salonu Aroma Sanja privremeno dlačice možete ukloniti na dva načina – depilacija voskom i šećernom pastom, ali možete to napraviti i trajno fotoepilacijom. Javite se za termin depilacije nadusnica, depilacije pazuha, depilacije nogu, prepona, ruku… Postoji mogućnost i kombinirane depilacije dijelom voskom, a osjetljivija područja šećernom patom, odnosno Egipatska depilacija.

MANIKURA, TRAJNI LAK, OSLIKAVANJE NOKTIJU

U salonu Aroma Sanja ruke i nokte možete održavati na razne načine. Možete napraviti klasičnu manikuru i sa ili bez lakiranja noktiju. Još popularnije varijante manikure su sa trajnim lakom, ili gel lakom, te nadogradnja i nadopuna noktiju, te oslikavanje.

KOZMETIČKI SALON AROMA SANJA U CENTRU ZAGREBA

NJEGA STOPALA U SALONU U CENTRU ZAGREBA

Njega stopala je izrazito važna svakoj ženi, ali sve više i muškarcima. Ne samo iz estetskih razloga i već i medicinskih. U salonu se radi medicinska pedikura i estetska pedikura te trajni lak na noktima stopala, ali i aromaterapija stopala.

UREĐIVANJE OBRVA U SALONU U CENTRU ZAGREBA

U kozmetičkom salonu Aroma Sanja može se napraviti uređivanje obrva tehnikom threading, a obrve se mogu i bojati na dva načina farbom i kanom.

BEAUTY TRETMANI LICA U CENTRU ZAGREBA

U salonu Aroma Sanja koriste najnovije tehnologije za čišćenje i održavanje ljepote kože lica u svakoj životnoj dobi. Razne tretmane dubinskog i UV čišćenja lica, antiage masaža, limfnih drenaža, maderoterapija, dijamantna mikrodermoabrazija i mnoge druge metode.

UMJETNE EKSTENZIJE TREPAVICA U SALONU U CENTRU ZAGREBA

Trepavice se mogu raditi na dva načina, prirodno nadopunjavanje nedostataka trepavica, te volumenski izgled trepavica. Pri zakazivanju tretmana obavezno naglasiti koji je look koji želite.

 

Aroma Sanja kozmetički salon u centru Zagreba već dugi niz godina posluje iz razloga kontinuiranog educiranja i investiranja u najnovije tehnologije. Svi djelatnici prate najnovije trendove u svijetu kozmetike i estetike, te na taj način već godinama broj vjernih i zadovoljnih klijentica raste. A ako želite započeti i svoj biznis ili osposobiti nekog od svojih djelatnika za neku novu kozmetičku uslugu u Salonu Aroma Sanja organiziraju i edukacije te nesebično dijele svoje znanje.

KOZMETIČKI SALON AROMA SANJA U CENTRU ZAGREBA