ADRIANA CAVTAT-Dubrovnik nudi širok program raznolikih izleta prema najljepšim destinacijama u dubrovačkom području pa godišnje preveze više tisuća zadovoljnih putnika. Tokom čitave turističke sezone organiziramo izlete prilagođene većini zahtjeva– i to od plaža Lopuda pa sve do obala Cavtata.

Naša flota broji 11 većih i manjih brodova sa različitim karakteristikama kojima upavlja tim veoma iskusnih i obrazovanih te certificiranih pomoraca. Sa njima izvodime izlete u vlastitoj organizaciji, u suradnji sa domaćim i inozemnim agenicjama ili pojedincima koji žele zasebnu uslugu i izlet. Naš se posao tako bazira na profesionalnoj i individualnoj usluzi koja je okrenuta prema željama i potrebama klijenta.

Ukoliko imate kakvih pitanja o našem program ili ponudama, slobodno nas kontaktirajte e-mailom ili putem socialnih mreža. Pitanja o izletima i rezerviranju svojih mjesta možete postaviti in a licu mjesta – na jednom od mnogih naših prodajnih mjesta na širem dubrovačkom području. Ukoliko trebate upute do Vama najbližega, javite nam se i s veseljem čemo Vam pomoći.

Adresa

Our Address:

Odv. II / 17, 20210 Cavtat Croatia

GPS:

42.58105687703236, 18.21866510271866